IP Addresses and Domains

Ved arbejde med private integrationer (f.eks. integrationer med selv-hostede VCS) eller brug af firmanetværk-firewall, skal dedikerede Enterprise IP-adresser og domæner føjes til hvidlisten for at sikre, at det fungerer korrekt og forbliver sikker. En lignende tilgang er anvendelig ved brug af Enterprise-webhooks. For at Enterprise kan åbne de prækonfigurerede URL’er, så føj disse IP-adresser og domæner til firewall’en.

Bemærk: De nedenfor nævnte IP-adresser skiftes jævnligt.

Integrationer

Enterprise bruger flg. IP-adresse til at interagere med integrationer:

52.45.158.111/32

Webhooks

Enterprise bruger flg. IP-adresse til afsendelse af webhooks:

3.224.117.103/32 44.194.158.59/32

Downloader lister over aktuelle IP-adresser

For nemheds skyld, kan integrations og webhook IP-adresser hentes i JSON-format:

Domæner

Enterprise bruger flg. domæner til at levere sine tjenester fra:

accounts.crowdin.com enterprise.crowdin.com <organization_domain>.crowdin.com <organization_domain>.api.crowdin.com production-enterprise-assets.downloads.crowdin.com production-enterprise-importer.downloads.crowdin.com production-enterprise-packages.downloads.crowdin.com production-enterprise-screenshots.downloads.crowdin.com production-enterprise-static.downloads.crowdin.com production-enterprise-tmp.downloads.crowdin.com enterprise-statics.crowdin.net distributions.crowdin.net badges.crowdin.net ws-lb.crowdin.com cdn.crowdin.com d2srrzh48sp2nh.cloudfront.net