About Crowdin Apps

Integrering med Enterprise

Byg apps til at tilpasse og udvide oplevelsen af ens team og virksomhed eller til alle de teams, som allerede bruger Enterprise til produktlokalisering. Ved at oprette Crowdin-apps kan udviklere integrere eksisterende tjenester med Enterprise, tilføje nye funktioner, uploade og håndtere indhold.

Bliv en del af den voksende lokaliseringshåndteringsplatform

Om Crowdin, en lokaliseringshåndteringsplatform

Kraftfulde API’er

Byg præcis, hvad der er behov vha. flere end hundrede forskellige API’er og webhooks.

Crowdin Apps

Byg nyttige apps direkte oven på Enterprise med lethed. Integrér egen tjeneste med Crowdins og udgiv appen på Crowdin-markedspladsen, eller byg den til teamets eget private brug.

Assistance fra Crowdins team

Crowdins team er klar til at hjælpe med den tekniske implementering af en egen app. Når appen er klar, debatteres det, hvordan Crowdin kan hjælpe med eksponering overfor Crowdins kunder. Supporten support@crowdin.com kan altid kontaktes mhp. vejledning.