Параметри облікового запису

Ви можете знайти Налаштування під іконкою користувача у верхній панелі меню.

Оновіть свій акаунт, щоб відобразити ваші уподобання та відповідну інформацію.

Мої мови

На вкладці Профіль оберіть відомі вам мови. Обрані мови матимуть пріоритет під час відображення списку цільових мов у проектах.

Сповіщення

На вкладці Повідомлення ви можете увімкнути оповіщення, які ви хотіли б отримувати та вимкнути ті, які вимагають менше уваги. Ви можете обрати типи подій в Crowdin, канали для отримання оновлень і встановити правила сповіщення для конкретних проектів.

Сповіщення Slack

Щоб мати можливість обрати Slack як канал сповіщень, налаштуйте Slack інтеграцію. Перш за все, натисніть Підключити Slack і дозвольте об’єднатись з Crowdin на стороні Slack. Після простого налаштування, ви зможете обрати сповіщення для отримання через Slack.

підключення slack

Канали & події

Існує три канали, за якими Crowdin може відправляти сповіщення:

  • Crowdin
  • Електронна пошта
  • Slack

Ви можете увімкнути потрібний канал, встановивши прапорець під назвою каналу в додатку, електронної пошти або Slack. Налаштуйте сповіщення для кожного з каналів, встановивши прапорці поруч з подіями, про які ви хочете отримувати сповіщення.

сповіщення про події

Сповіщення за замовчуванням

За замовчуванням, Crowdin відправляє вам оновлення по електронній пошті про нові події, що відбуваються в Crowdin, і повідомляє вас в додатку. Ви можете змінити налаштування сповіщень в будь-який час.

Вимкнути сповіщення

Щоб вимкнути сповіщення, просто зніміть прапорець поруч із типом сповіщення. Ви також можете зняти прапорець під назвою каналу, щоб вимкнути всі типи сповіщень. Як тільки всі поля нижче вимкнені, ви не будете отримувати сповіщення через цей канал.

вимкнути сповіщення

Правила сповіщення для проектів

Ви також можете налаштувати параметри оповіщень на рівні проекту:

Глобальні: Сповіщення, обрані для загальних параметрів.

Згадки: Тільки коли @згадають.

Вимкнути: Вимкнути сповіщення.

сповіщення про проект

Зміна паролю

У вкладці Пароль ви можете змінити поточний пароль.

Якщо ви зареєструвалися через Google+, Facebook або іншу соціальну мережу, ви можете додати можливість входу за логіном і паролем, встановивши пароль для свого облікового запису.

Двофакторна аутентифікація

Увімкніть двофакторну автентифікацію, щоб забезпечити додатковий рівень безпеки для вашого акаунта Crowdin. Кожен раз, коли ви входите в систему, вам потрібно буде використовувати код автентифікації, а також ваше ім’я користувача та пароль.

Щоб увімкнути двофакторну аутентифікацію, виконайте наступні дії:

  1. Перейдіть на вкладку Паролі та з’єднання з пункту налаштування облікового запису.
  2. УвімкнутиДвофакторну аутентифікацію. Двофакторна аутентифікація
  3. Використовуючи додаток Google Authenticator на вашому мобільному пристрої відскануйте штрих-код на екрані.
  4. Введіть 6-значний код підтвердження, згенерований вашим додатком Google Authenticator, потім натисніть Далі Додаток Authenticator
  5. Завантажте коди відновлення, щоб ви могли використовувати їх в разі, якщо у вас немає доступу до вашого мобільного пристрою.Завантажити коди відновлення

Приватний профіль

Налаштуйте приватний профіль, щоб приховати вкладки «Проекти» та «Дії» для інших користувачів, які відвідують вашу сторінку.

Цей профіль приватний

Щоб зробити свій профіль приватним, виконайте наступні дії:

  1. Відкрийте налаштування облікового запису і перейдіть вниз до розділу «Конфіденційність».
  2. Увімкніть **Приховати вкладки “Проекти” та “Дії” на сторінці мого профілю від публічного показу **. Приховати вкладки Проекти та Дії

Видалення акаунта

З міркувань безпеки, ми не можемо видалити обліковий запис від імені користувача. Ви повинні мати доступ до свого акаунта Crowdin, щоб видалити його.

Щоб видалити свій обліковий запис, виконайте наступні дії:

  1. Перейдіть до Налаштування облікового запису.
  2. Перейдіть на вкладку Профіль.
  3. Прокрутіть вниз і натисніть Видалити обліковий запис.

Після видалення облікового запису, всі ваші проекти і налаштування будуть видалені назавжди без можливості відновлення. Зроблені вами переклади (коментарі, терміни та голоси) залишаються без змін і відображаються доданими від імені Віддалений користувач.

Sudo Mode

Crowdin попросить вас підтвердити свій пароль перед виконанням дій, захищених від sudo, включаючи: створення/зміну пароля та електронної пошти, підключення/відключення SSO, ввімкнення/відключення двофакторної автентифікації, створення особистих жетонів доступу та видалення облікового запису.

Після підтвердження пароля ви зможете виконувати дії, захищені від sudo, без подальшої автентифікації протягом наступних п’яти хвилин.

Підтвердження облікових даних

Ця стаття була корисною?