Zendesk Guide-integration

Zendesk Guide er en helpdesksoftware fra Zendesk. Den hjælper med organiseringen af Vidensbaseartikler, ofte stillede spørgsmål, produktoplysninger, politikker samt øvrigt nyttigt indhold.

Via Crowdin-integration med Zendesk Guide kan modersmålskundesupport tilbydes. Oversættere vil i Crowdin kunne gøre brug af Ordlister, Oversættelseshukommelse (TM), samt øvrige lokaliseringsressourcer, du har tilføjet dit projekt. Dette vil hjælpe med at opnå ensartede oversættelser på tværs af sprog.

Hvordan fungerer integrationen?

Efter integrering af de to systemer, vil teksterne fra Zendesk Guide automatisk blive føjet til din Crowdin-projekt som XML-filer. Udover artikler, vil du kunne lokalisere navne og beskrivelser i helpdesk-kategorier og -afsnit. Disse tekster vil blive føjet til projektet som separate XML-filer.

Det er således, dit projekt vil se ud efter den vellykkede opsætning:

En separat mappe oprettes for hver kategori, du vælger at lokalisere. Hver mappe indeholder en fil med den tilsvarende kategori, navn og beskrivelse, såvel som separate filer med navnene og beskrivelserne til afsnittene samt separate filer til artikler. Tallene, som fremgår af mappe- og filnavnene, udgør ID’erne på kategorier, afsnit og artikler i Zendesk Guide og vil ikke være synlige for hverken oversættere eller korrekturlæsere.

Når filerne er uploadet til projektet, kan du invitere bidragsydere til at oversætte og korrekturlæse teksterne. Lær om oversættelsestilgange du kan bentyte i Crowdin.

For at uploade oversættelser til din Zendesk Guide-hjælpecenter kan du både opsætte en synk-tidsplan for automatisk tilføjelse inden for givne perioder eller manuelt starte synk straks. Synk-tidsplanen er det sidste trin i integrationsopsætningen.

Tilslutning af Zendesk Guide til Crowdin

For at forbinde de to systemer, så følg disse trin:

1. Åbn fanen Projektindstillinger, Integrationer i Crowdin. Rul ned til afsnittet Zendesk Guide.
  2. Angiv Hjælpecenter-URL’en (f.eks., https://support.mycompany.zendesk.com) og klik på Opsæt Integration.
  3. Godkend fra Zendesk Guide forbindelsen med Crowdin.
  4. Efter godkendelsen sendes du retur til Crowdin. Klik på Indstillinger for at afslutte opsætningen.
  5. Vælg tidsinterval for at opsætte synk-tidsplan, vælg de kategorier, hvorfra beskrivelser og artikler ønskes uploadet. Klik på Gem.

Feltet Push oversættelser hver 1/3/6/12/24 timer kan du lade være tomt og benytte knappen Synk Nu for at starte synk, straks det behøves.