Wix Answers-integration

Wix Answers er en Sky-baseret kundesupportplatform. Integration med Wix Answers vil bidrage til at strømline lokalisering af helpdesk-indhold. Alle teksterne vil blive holdt synkroniseret mellem Crowdin og Wix Answers.

Når du har opsat integrationen, føjes artikler fra Hjælpecenter automatisk til dit Crowdin-projekt som separate XML-filer. Du kan også uploade oversatte artikler tilbage til Wix Answers.

Forbered Wix Answers-artikler til lokalisering

Tilføj Understøttede sprog

Aktivér de sprog, du vil understøtte, i dit Wix Answers Hjælpecenter. For at tilføje nye understøttede sprog:

1. Åbn din Wix Answers-konto. Gå til Indstillinger.
  2. Før markøren over Konto og klik på Tid og Sprog.
  3. Gå til sektionen Understøttede sprog og klik på Tilføj Sprog.
  4. Vælg et sprog.

Send artikler til oversættelse

Hver af de artikler, du automatisk ønsker opdateret med oversættelser, skal sendes til oversættelse fra din Wix Answers-konto. For at sende en artikel til oversættelse:

1. Gå til artikler og hold markøren over Artikelliste.
  2. Åbn den ønskede artikel og klik på ikonet Oversættelser i sidefoden.
  3. Vælg sprog og klik på Næste.
  4. Angiv opgavenotatet og klik på Næste. Du kan også lade dette afsnit stå tomt og klikke på Spring over.
  5. Klik på Send til oOversættelse.

Få API-nøgler til Wix Answers-kontoen

Du behøver en API-nøgle og API Hemmelig nøgle for at forbinde Wix Answers Hjælp med Crowdin.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik under VærktøjerWebhooks og API.
  3. Gå til fanen API-nøgler.
  4. Klik på Tilføj API-nøgle.
  5. Angiv et navn til din API-nøgle og klik på Gem.
  6. Kopiér API Hemmelig-nøglen og gem den til fremtidig brug.
  7. Klik på Gem den, Udført!

Tilslutning af Bitbucket til Crowdin

1. Åbn fanen Projektindstillinger, Integrationer i Crowdin. Rul ned til afsnittet Wix Answers.
  2. Angiv Hjælpecenter-URL’en, API-nøgle og API Hemmelig-nøgle.
    Bemærk: Har du tilsluttet et domæne til Hjælpecenter, skal du angive basis-URL’en, der fremgår i din Wix Answers-konto (f.eks. https://brugernavn.wixanswers.com).
  3. Klik på Ny Integration.
  4. Klik på Indstillinger for at opsætte integrationen.
  5. Choose the time interval to configure the synchronization schedule and select categories you’d like to upload articles from and click Save.

In case, you want to launch synchronization instantly, click Sync Now.