iOS SDK

Crowdins SDK muliggør omgående levering af nye oversættelser fra dit projekt til dit program. Vha. Crowdin-SDK integration vil der ikke være behov for at opdatere appen i App Store, hver gang der foreligger en ny lokalisering version.

Integrationen leverer:

• Over-The-Air Indholdslevering – de oversatte filer kan sendes til appen fra projektet, når det er nødvendigt.
  • Realtidsforhåndsvisning – alle oversættelser, foretaget via Redigeringsværktøjet, kan vises i din version af appen i realtid. Se de oversættelser, som allerede er foretaget, og dem, du i øjeblikket skrive på.
  • Skærmfotos – alle skærmfotos fra appen kan automatisk sendes til dit projekt med taggede kildestrenge.

Krav

Krav til integration af en iOS-app i et Crowdin-projekt:

Udviklerværktøj

• Xcode version 10.2+

App-programmeringssprog

• Swift version 4.2+

Operativsystem

• iOS version 9.0+

Distributioner og Udgivelser

Distribuering er en CDN-Boks, der spejler det oversatte projektindhold, og den er en forudsætning for iOS app-integration.

Følg disse trin for distributionsopsætning:

1. Åbn projektet og gå til Projektindstillinger > Indholdslevering. Over-the-Air Content DeliveryDu kan også klikke på knappen Hent Akkreditiver for at tjekke de oplysninger, som OAuth-appen kræver under tilslutningen til Crowdin-SDK. Over-The-Air-indholdslevering

2. Tilføj ny distribution vha. knappen Tilføj Distribution. Vælg kun de filer/oversættelser, som du ønsker vist i din app, og klik på Næste. Over-The-Air-indholdslevering

3. Kopiér distributions-hash’et, så du kan benytte det til integration. Over-The-Air-indholdslevering

4. Opret så mange distributioner, som behøvet, og vælg forskellige filer for hver af dem. Klik på knappen Udgiv ved siden af en distribution, hver gang nye oversættelser skal sendes til appen. Over-The-Air-indholdslevering

Bemærk! Pt. er Tilpassede Sprog, Dialekter og Sprogkortlægning uunderstøttede i iOS-integrationen.

Crowdin-SDK installation, opsætning og avancerede funktioner

For yderligere oplysninger om opsætning af Crowdin-SDK’et til din app, besøg vores GitHub-repositorie.

Parametre

Krævet til funktioner
din_distributions-hashUnik hash, du kan hente ved at gå til Projektindstillinger > Indholdslevering. For at se distributions-hash'et, så klik på trepriksknappen på den aktuelle distribution, vælg Redigér og kopiér distribution-hash'et
lokaliseringer Dit Crowdin-projekts målsprog (f.eks. 'da', 'en'). Format: osx_locale
source_languageDit Crowdin-projekts kildesprog (f.eks. "da"). Format: osx_locale
Kræves til Realtidsforhåndsvisning samt Skærmfotos
client_id;
client_secret
Crowdin-godkendelsesakkreditiver. Åbn projektet og gå til Projektindstillinger > Indholdslevering, vælg den funktion, du behøver og klik på Hent Akkreditiver
your_organization_domainDette felt bruges ikke til Crowdin-projektet

Fileksportmønstre

Du kan opsætte fileksportmønstre samt tjekke eksisterende vha. Filindstillinger. Flg. variabler understøttes til iOS-integration:

Navn Beskrivelse
%language% Sprognavn (f.eks. Dansk)
%locale% Locale (f.eks. da-DK)
%locale_with_underscore% Locale (f.eks. da_DK)
%osx_code% OS X-landestandardidentifikator benyttet til navngivning af ".lproj"-mapper
%osx_locale% OS X-landestandard benyttet til navngivning af oversættelsesressourcer (f.eks. uk, zh-Hans, zh_HK)

Sikkerhed

Crowdins iOS SDK CDN-funktion er bygget med sikkerhed for øje, hvilket betyder, at der kræves minimal adgang fra slutbrugeren. Når du beslutter at benytte Crowdins iOS-SDK, så sørg for, at du har gjort flg. oplysninger tilgængelige for dine slutbrugere.

• Platformens IT-infrastruktur gør brug af fordelene ved Amazon Web Services (AWS). AWS er ISO 27001-certificeret og har gennemført adskillige SSAE 16-revisioner. Alle oversættelser lagres på AWS-servere.
  • Når du benytter Crowdins iOS-SDK CDN, så uploades oversættelser til Amazon CloudFront for levering til din app samt accelereret download. Vær opmærksom på, at dine brugere downloader oversættelser uden ekstra godkendelse.
  • Der benyttes kryptering til at holde dine data fortrolige under transit.
  • Vi lagrer ingen Personligt Identificerbare Information (PII) om slutbrugere, men du kan vælge at udvikle en fravalgsmulighed i din app for at sikre, at dine brugere har den fulde kontrol.
  • Funktionerne Automatisk Skærmfoto og Realtidsforhåndsvisning er tiltænkt brugt af udviklings- og oversætterelsesteamene. Disse funktioner bør ikke kompileres til produktionsversionen af din app og bør derfor ikke på nogen vis påvirke slutbrugerfortrolighed.