Android SDK (kommer snart)

Crowdins SDK muliggør omgående levering af nye oversættelser fra dit projekt til dit program. Vha. denne integration vil der ikke være nogen grund til at opdatere appen via Google Play Butik hver gang for at hente den nye lokaliseringsversion.

Integrationen leverer:

• Over-The-Air Indholdslevering – de oversatte filer kan sendes til appen fra projektet, når det er nødvendigt.
  • Realtidsforhåndsvisning – alle oversættelser, foretaget via Redigeringsværktøjet, kan vises i din version af appen i realtid. Se de oversættelser, som allerede er foretaget, og dem, du i øjeblikket skrive på.
  • Skærmfotos – alle skærmfotos fra appen kan automatisk sendes til dit projekt med taggede kildestrenge.

Krav

Krav til integration af Android-apps i Crowdin-projektet:

Udviklerværktøj

• Android SDK, version 16+

App-programmeringssprog

• Java version 8+
    eller
  • Kotlin version 1.3+

Distributioner og Udgivelser

Distribuering er en CDN-boks, der spejler det oversatte projektindhold, og den er en forudsætning Android app-integration.

Distributionsopsætning

Følg disse trin for distributionsopsætning:

1. Åbn projektet og gå til Projektindstillinger > Indholdslevering.

Over-The-Air-indholdslevering Du kan også du klikke på knappen Hent Akkreditiver for at tjekke de nødvendige oplysninger ift. OAuth-appen under oprettelse af forbindelse til Crowdins SDK. Over-The-Air-indholdslevering

2. Tilføj ny distribution vha. knappen Tilføj Distribution. Vælg kun de filer/oversættelser, som du ønsker vist i din app, og klik på Næste. Over-The-Air-indholdslevering

3. Kopiér distributions-hash’et, så du kan benytte det til integration. Over-The-Air-indholdslevering

4. Opret så mange distributioner, som behøvet, og vælg forskellige filer for hver af dem. Klik på knappen Udgiv ved siden af en distribution, hver gang nye oversættelser skal sendes til appen.

Over-The-Air-indholdslevering

Bemærk! Pt. understøttes Tilpassede Sprog, Dialekter og Sprogkortlægning ikke af Android-integrationen.

Crowdin-SDK installation, opsætning og avancerede funktioner

For yderligere oplysninger om opsætning af Crowdin-SDK til din app, besøg vores GitHub-repositorie.

Parametre

Krævet til funktioner
din_distributions-hashUnik hash, du kan få ved at gå til Projektindstillinger > Indholdslevering. For at se distributions-hash'et, så klik på trepriksknappen på den aktuelle distribution, vælg Redigér og kopiér distribution-hash'et
Krævet til avancerede funktioner
source_languageKildesprog i dit Crowdin-projekt (f.eks. "da")
client_id;
client_secret
Crowdin-godkendelsesakkreditiver. Åbn projektet og gå til Projektindstillinger > Indholdslevering, vælg den funktion, du behøver og klik på Hent Akkreditiver
Valgfri
network_typeNetværkstypen, der skal benyttes. Du kan vælge NetworkType.ALL, NetworkType.CELLULAR eller NetworkType.WIFI
interval_in_milisecOpdateringsintervaller i millisekunder

Fileksportmønstre

Du kan opsætte fileksportmønstre samt tjekke eksisterende vha. Filindstillinger. Flg. variabler understøttes af Android-integration:

Navn Beskriveslse
%language% Sprognavn (f.eks. Dansk)
%two_letters_code% Sprogkode ISO 639-1 (f.eks.. da)
%three_letters_code% Sprogkode ISO 639-2/T (f.eks. dan)
%locale% Locale (f.eks. da-DK)
%locale_with_underscore% Locale (f.eks. da_DK)
%android_code% Android Landestandard-ID benyttes ved navngivning af "værdier"-mapper

Sikkerhed

Crowdin Android SDK CDN feature is built with security in mind, which means minimal access possible from the end-user is required. Når du beslutter dig for at benytte Crowdins Android-SDK, så sørg for, at du har gjort flg. oplysninger tilgængelige for dine slutbrugere.

• Platformens IT-infrastruktur gør brug af fordelene ved Amazon Web Services (AWS). AWS er ISO 27001-certificeret og har gennemført adskillige SSAE 16-revisioner. Alle oversættelser lagres på AWS-servere.
  • Når du bruger Crowdins Android-SDK CDN, så uploades oversættelser til Amazon CloudFront for levering til din app samt accelereret download. Vær opmærksom på, at dine brugere downloader oversættelser uden ekstra godkendelse.
  • Der benyttes kryptering til at holde dine data fortrolige under transit.
  • Vi lagrer ingen Personligt Identificerbare Information (PII) om slutbrugere, men du kan vælge at udvikle en fravalgsmulighed i din app for at sikre, at dine brugere har den fulde kontrol.
  • Funktionerne Automatisk Skærmfoto og Realtidsforhåndsvisning er tiltænkt brugt af udviklings- og oversætterelsesteamene. Disse funktioner bør ikke kompileres til produktionsversionen af din app og bør derfor ikke på nogen vis påvirke slutbrugerfortrolighed.