OHT-integration

Integrér dine Crowdin-projekter med One Hour Translation (OHT) agenturet og tillad OHT-oversættere til at arbejde med oversættelsesfiler i Crowdin Redigeringsværktøj.

Integrationen leverer:

• øjeblikkelig synkronisering af lokaliseringsindhold fra Crowdin til OHT vha. Crowdin-opgaver
  • mulighed for OHT-oversættere til nemt at tilgå og arbejde i Crowdin Redigeringsværktøj
  • 2-vejs synkronisering af kommentarer OHT og Crowdin imellem

Forbinder OHT med Crowdin

Beta-funktioner

En OHT Kundekonto er obligatorisk for at muliggøre integration samt den nødvendig Kreditsaldo til at benytte OHT-oversættelsestjenesten. Tilmeld dig på OneHourTranslation, hvis du endnu ikke har en konto.

Følg disse trin for at oprette forbindelsen:

1. Log ind på Crowdin og åbn Indstillinger i det projekt, du skal til at oversætte.
  2. Gå til Leverandører > One Hour Translation.
  3. Klik på Forbind Konto. Forbind OHT
  4. Angiv den Offentlige Nøgle og den Hemmelig Nøgle fra fanen OHT API-nøgler. Klik på Indsend Nøgler. Forbind OHT

Oprettelse af Opgaver til Indholdssynkronisering

For at sende lokalisering af indhold til OHT, skal der oprettes opgaver i Crowdin-projektet. Følg disse trin for trin instruktioner til opgaveoprettelse:

1. Klik på Opret Opgave vha. Opgaver-fanen, eller direkte fra OHT-integrationsvinduet vha. Leverandører-fanen. Opret opgave
  2. Opsæt opgaveparametrene:
    • Opgavenavn – angiv navnet på opgaven, som vil kunne ses af OHT-oversættere
    • Beskrivelse (valgfrit) – tilføj flere detaljer om opgaven, som kan være nyttige for OHT-oversættere
    • Type – vælg valgmuligheden Oversæt af Leverandør
    • Oversættelsesleverandør – vælg OneHourTranslation
    • Ekspertise – definér den ekspertise, der bedst passer til dit projekt
    • Strenge – angiv om alle uoversatte strenge vil være tilgængelig for oversættelse eller blot dem, som er blevet ændret inden for en specifik periode
    • Filer – vælg de filer, som skal oversættes
    • Sprog – vælg oversættelsessprog, og husk, at der oprettes en særskilt opgave for hvert valgte sprog
  3. Klik på Opret Opgave for at sende projektfiler til OHT.

Ændrer du opgavnavnet eller -beskrivelsen, eller opdatere de filer, som er valgt for den eksisterende opgave, gensynkroniseres den ikke med OHT.

Oversættelsesproces

Når en opgave er oprettet, sendes den automatisk til OHT og bliver synlig for OHT-oversættere på fanen Åbn Projekter. OHT-oversætteren er nødt til at vælge Start Projekt, og derefter benytte knappen Åbn Workbench for at få adgang til Crowdins Redigeringsværktøj. Start projekt

En oversætter bliver indlogget på Crowdin med OHT-profildata for at arbejde med indholdslokalisering. Så snart oversættelsen starter, tildeles den relaterede opgave i Crowdin automatisk statusetiketten I gang. Når oversættelsen er færdiggjort (markeret Fuldført af OHT), vil opgave blive tildelt statussen Færdig i Crowdin.

Debatter og Kommentarer

Har du behov for at tilføje yderligere oplysninger til en allerede oprettet opgave, kan du tilføje Kommentarer. Kommentarer

Kommentarer synkroniseres med OHT, således at en oversætter kan se dem i afsnittet Kundedebat og om nødvendigt svare. Oversætterbeskeder efterladt i afsnittet Kundedebat i OHT-projektet sendes også automatisk til Crowdin og vises i afsnittet Kommentarer i selve Crowdin-opgaven.

Kundedebatter

Håndtering af OHT-integration

Tilgå integration ved at åbne projektets Indstillinger og gå til Leverandører > One Hour Translation. Du kan Skift Konto eller Afbryde Konto om nødvendigt.

Bemærk: Deaktiverer du OHT-integration eller skifter til en anden OHT-konto, forbliver evt. eksisterende opgaver synkroniseret.