Excel XLSX

Spreadsheet file format used by MS Excel

• File extension: *.xlsx
  • Localization type: “xlsx”
  • Pluralisering: nej
  • Beskriveslse: ja
  • Oversættelses-upload: ja
  • Tilpassede attributter: ja

Fileksempel

XLSX Monolingual

String ID Kildetekst Oversættelse Kontekst Max.length Labels
1 Streng til oversættelse 1 Chaîne pour la traduction 1 Context for string 1 40 mobile_app
2 Streng til oversættelse 2 Chaîne pour la traduction 2 Context for string 2 40 website
3 Streng til oversættelse 3 Chaîne pour la traduction 3 Context for string 3 40 emails

XLSX Multilingual

String ID Kildetekst French German Italian Kontekst Max.length Labels
1 Streng til oversættelse 1 Chaîne pour la traduction 1 Zeichenfolge für die übersetzung 1 Stringa per la traduzione 1 Context for string 1 40 mobile_app
2 Streng til oversættelse 2 Chaîne pour la traduction 2 Zeichenfolge für die übersetzung 2 Stringa per la traduzione 2 Context for string 2 40 website
3 Streng til oversættelse 3 Chaîne pour la traduction 3 Zeichenfolge für die übersetzung 3 Stringa per la traduzione 3 Context for string 3 40 emails

Tilpassede attributter

Maks. Length for the translated string could be set as a number in a dedicated column (e.g., “Max.length”).

Labels for the string could be added in a dedicated column (e.g., “Labels”) Learn more about Labels.

Kommentarer

Comments for the string could be added in a dedicated column (e.g., “Context”).