HTML

• Filtype: *.html
  • Lokaliseringstype: “html”
  • Pluralisering: nej
  • Kontekst: Nej
  • Oversættelses-upload: ja
  • Tilpassede attributter: Nej

Fileksempel

<html lang="en">
  <head>
    <title>HTML-eksempelfil</title>
    <meta charset="UTF-8">
    <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Poppins:400,500" rel="stylesheet">
    <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Noto+Sans+KR:400,500&amp;subset=korean" rel="stylesheet">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  </head>

<body>
    <div class="header">
      <h1>Crowdin HTML-eksempel</h1>
      <p>Et <b>responsivt</b> websted oprettet til testformål.</p>
    </div>
  </body>
</html>

Arbejde med HTML-enheder

I HTML-filer skal tekster omkranset af &lt; og &gt; enheder normalt ikke oversættelse, men behandles af Crowdin som HTML-tags. Afhængigt af den HTML-tags visningsmulighed, der er valgt i Redigeringværktøjsindstillingerne, kan de vises i en forenklet version (f. eks. <0>) i Redigeringsværktøjet og kan kopieret til oversættelsen. Dog kan tekster omkranset af &lt; og &gt; enheder lejlighedsvist kræve oversættelse. I så tilfælde kan man, som en mulig måde at gå videre på, erstatte &lt; og &gt; enheder med de respektive enhedsnumre (&#60 for &lt; og &# 62; for &gt;) og opdaterer kilde HTML-filerne. Som et resultat kan oversættere så se og oversætte de omkransede tekster.