Wix Answers-integration

Wix Answers er en Sky-baseret kundesupportplatform. Integration med Wix Answers vil bidrage til at strømline lokalisering af helpdesk-indhold. Alle teksterne holdes i synk mellem Enterprise og Wix Answers.

Når integrationen er opsat, føjes artikler fra Hjælpecenter automatisk til Enterprise-projektet som separate XML-filer. Du kan også uploade oversatte artikler tilbage til Wix Answers.

Forbered Wix Answers-artikler til lokalisering

Tilføj Understøttede sprog

Aktivér de sprog, du vil understøtte, i dit Wix Answers Hjælpecenter. For at tilføje nye understøttede sprog:

1. Åbn din Wix Answers-konto. Gå til Indstillinger.
  2. Før markøren over Konto og klik på Tid og Sprog.
  3. Gå til sektionen Understøttede sprog og klik på Tilføj Sprog.
  4. Vælg et sprog.

Send artikler til oversættelse

Hver af de artikler, du automatisk ønsker opdateret med oversættelser, skal sendes til oversættelse fra din Wix Answers-konto. For at sende en artikel til oversættelse:

1. Gå til artikler og hold markøren over Artikelliste.
  2. Åbn den ønskede artikel og klik på ikonet Oversættelser i sidefoden.
  3. Vælg sprog og klik på Næste.
  4. Angiv opgavenotatet og klik på Næste. Du kan også lade dette afsnit stå tomt og klikke på Spring over.
  5. Klik på Send til oOversættelse.

Få API-nøgler til Wix Answers-kontoen

En API-nøgle og API Hemmelig nøgle behøves for at forbinde Wix Answers Help med Enterprise.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik under VærktøjerWebhooks og API.
  3. Gå til fanen API-nøgler.
  4. Klik på Tilføj API-nøgle.
  5. Angiv et navn til din API-nøgle og klik på Gem.
  6. Kopiér API Hemmelig-nøglen og gem den til fremtidig brug.
  7. Klik på Gem den, Udført!

Tilslutning af Wix Answers med Enterprise

1. Åbn projektet og gå til Ressourcer > Integrationer & API. Rul ned til afsnittet Wix Answers og klik på Forbind.
  2. Angiv Hjælpecenter-URL’en, API-nøgle, API Hemmelighed og klik på Opsæt Integration.

Bemærk: Er et domæne tilsluttet Hjælpecenter, så angiv den basis-URL, der fremgår i Wix Answers-kontoen (f.eks. https://brugernavn.wixanswers.com).
  3. Vælg tidsinterval til opsætning af synktidsplan, vælg de kategorier, hvorfra artikler ønskes uploadet og klik på Gem.
  4. Vil du starte synkronisering med det samme, så klik på Synk nu.