Plug-in til Visual Studio Code

Integrér Visual Studio Code-projekterne med Enterprise for at optimere lokaliseringsprocessen. Dette plugin muliggør straks at uploade kildestrenge til Enterprise-projektet, downloade kildestrenge fra Enterprise og downloade færdige oversættelser.

Når Crowdin-plugin’et er installeret, vil Crowdin Explorer blive vist i Visual Studio Codes aktivitetsbjælke som en ny komponent. Dette plugin skanner hvert arbejdsområde efter en Enterprise specifik opsætningsfil og bygger et træ med kildefilerne. Brug Crowdin Explorer til at håndtere lokaliseringsressourcer og automatisere filsynkning. Oversættelses- og korrekturlæsningsfremskridt kan også spores for hvert projekt og målsprog.

Opsætning

For at arbejde med Crowdin-plugin’et i Visual Studio Code-arbejdsområdet, så opret en Enterprise-opsætningsfil med navnet crowdin.yml eller crowdin.yaml.

Opsætningsfileksempel:

"project_id": "projectId"        #åbn projektet og gå til Værktøjer > Kommandlinjeværktøj (CLI) "api_token": "apiToken"          #åbn projektet og gå til Værktøjer > Kommandlinjeværktøj (CLI) "base_path": "folder"  #valgfrit "base_url": "https://{organization-name}.crowdin.com" "branch": "master"  #valgfrit

"files": [
  { "source": "/sources/**/*.xml", "translation": "/translations/%two_letters_code%/%original_file_name%", "update_option": "update_as_unapproved", #valgfrit "excluded_target_languages": ["uk", "fr"], #valgfrit "labels": ["android", "emails"] #valgfrit },
  {
    "source": "multicolumn.csv",
    "translation": "multicolumn.csv",
    "scheme": "identifier,source_phrase,context,uk,ru,fr" #optional
  }
]

Miljøvariablerne kan også bruges i opsætningsfilen.

Læs mere om Miljøvariabler.

Opsætning

Følg disse trin for at opsætte Crowdin Plugin’et til Visual Studio Code:

1. Klargør crowdin.yml- eller crowdin.yaml-opsætningsfilen og føj den til det ønskede arbejdsområde i Visual Studio Code.
  2. Installér Crowdin-plugin’et vha. af én af flg. metoder:
    • åbn Vísual Studio Code Extensions (Ctrl+Shift+X), søg efter Crowdin og klik på Installér
      eller
    • start Visual Studio Code hurtig-åbn (Ctrl+P), indsæt kommandoen nedenfor og tryk derefter på Retur
      ext install Crowdin.vscode-crowdin

3. Crowdin plugin’et skanner hver Visual Studio Code-arbejdsområde for at finde en Enterprise (crowdin.yml- eller crowdin.yaml)-opsætningsfil. Det bygger automatisk træet med kildefiler i den på Aktivitetsbjælken tilgængelige Crowdin Explorer-komponent.
  4. Benyt op- og ned-pilene i Crowdin Explorer-komponent til at uploade kildefiler til Enterprise og downloade korresponderende oversættelser.
    Crowdin Stifinder

Udvidelsesindstillinger

Denne udvidelse tillader opsætning af flg. indstillinger:

• tms.autoRefresh – brug indstillingen til automatisk at opdatere filtræet efter hver ændring i Enterprise-opsætningsfilen.