Excel XLSX

MS Excel-regnearkfilformat

• Filtype: *.xlsx
  • Lokaliseringstype: “xlsx”
  • Pluralisering: nej
  • Beskriveslse: ja
  • Oversættelses-upload: ja
  • Tilpassede attributter: ja

Fileksempel

XLSX-etsproget

Streng-ID Kildetekst Oversættelse Kontekst Max.length Labels
1 Streng til oversættelse 1 Chaine pour la traduction 1 Kontekst til streng 1 40 mobile_app
2 Streng til oversættelse 2 Chaîne pour la traduction 2 Kontekst til streng 2 40 websted
3 Streng til oversættelse 3 Chaîne pour la traduction 3 Kontekst til streng 3 40 e-mails

XLSX-flersproget

Streng-ID Kildetekst French German Italian Kontekst Max.length Labels
1 Streng til oversættelse 1 Chaine pour la traduction 1 Zeichenfolge für die übersetzung 1 Stringa per la traduzione 1 Kontekst til streng 1 40 mobile_app
2 Streng til oversættelse 2 Chaîne pour la traduction 2 Zeichenfolge für die übersetzung 2 Stringa per la traduzione 2 Kontekst til streng 2 40 websted
3 Streng til oversættelse 3 Chaîne pour la traduction 3 Zeichenfolge für die übersetzung 3 Stringa per la traduzione 3 Kontekst til streng 3 40 e-mails

Tilpassede attributter

Maks. Længde på den oversatte streng kan angives som et tal i en særlig kolonne (f.eks. “Max.length”).

Labels for the string could be added in a dedicated column (e.g., “Labels”) Read more about Labels.

Kommentarer

Kommentarer til strengen kan tilføjes i en særlig kolonne (f.eks. “Kontekst”).