Joomla INI

Lokaliseringsformat til Joomla! CMS

• Filtype: *.ini
  • Lokaliseringstype: “joomla”
  • Pluralisering: nej
  • Beskriveslse: ja
  • Oversættelses-upload: ja
  • Tilpassede attributter: Nej

Fileksempel

; Joomla! ; (C) 2022 Virksomhedsnavn ; Licensoplysninger

FIRST_KEY_SRC="Første streng til oversættelse." ; Kontekst til den første streng SECOND_KEY_SRC="Anden streng til oversættelse med flg. fejl: %s" PLURAL_NOTICE_LANG_RESET_USERS="Sprog sat til Standard for %d brugere." PLURAL_NOTICE_LANG_RESET_USERS_1="Sprog sat til standard for %d bruger."

Kommentarer

Eksempel på en streng med en kommentar:

; Joomla!

FIRST_KEY_SRC="Første streng til oversættelse." ; Kontekst til første streng
Bemærk: Kommentarer placeret over og under strenge vises ikke i Redigeringsværktøjet, men bevares i de eksporterede oversættelsesfiler.

Flertalsformer

; Joomla!

PLURAL_NOTICE_LANG_RESET_USERS_1="Sprog sat til Standard for %d brugere." PLURAL_NOTICE_LANG_RESET_USERS_1="Sprog sat til standard for %d bruger."