CSV

• Filtype: *.csv
  • Lokaliseringstype: “csv”
  • Pluralisering: nej
  • Beskriveslse: ja
  • Oversættelses-upload: ja
  • Tilpassede attributter: ja

Fileksempel

CSV-etsproget

"String ID","Kildetekst","Oversættelse","Kontekst","Maks.længde","Etiketter" "1","Streng til oversættelse 1","Chaîne pour la traduction 1","Kontekst til streng 1","40","mobile_app" "2","Streng til oversættelse 2","Chaîne pour la traduction 2","Kontekst til streng 2","40","websted" "3","Streng til oversættelse 3","Chaîne pour la traduction 3","Kontekst til streng 3","40","e-mails"

CSV-flersproget

"Streng ID","Kildetekst","Fransk","Tysk","Italiensk","Kontekst","Maks.længde","Etiketter" "1","Streng til oversættelse 1","Chaîne pour la traduction 1","Zeichenfolge für die übersetzung 1","Stringa per la traduzione 1","Kontekst til streng 1","40","mobile_app" "2","Streng til oversættelse 2","Chaîne pour la traduction 2","Zeichenfolge für die übersetzung 2","Stringa per la traduzione 2","Kontekst til streng 2","40","websted" "3","Streng til oversættelse 3","Chaîne pour la traduction 3","Zeichenfolge für die übersetzung 3","Stringa per la traduzione 3","Kontekst til streng 3","40","e-mails"

Tilpassede attributter

Maks. Længde for den oversatte streng kan indstilles som et nummer i en særlig kolonne (f.eks. “Maks.længde”):

"Streng ID","Kildetekst","Oversættelse","Kontekst","Maks.længde","Etiketter" "1","Streng til oversættelse 1","Chaîne pour la traduction 1","Kontekst til streng 1","40","mobile_app"

Etiketter til strengen kan tilføjes i en særlig kolonne (f.eks. “Etiketter”):

"Streng ID","Kildetekst","Oversættelse","Kontekst","Maks.længde","Etiketter" "1","Streng til oversættelse 1","Chaîne pour la traduction 1","Kontekst til streng 1","40","mobile_app"

Læs mere om Etiketter.

Kommentarer

Kommentarer til strengen kan tilføjes i en særlig kolonne (f.eks. “Kontekst”):

"Streng ID","Kildetekst","Oversættelse","Kontekst","Maks.længde","Etiketter" "1","Streng til oversættelse 1","Chaîne pour la traduction 1","Kontekst til streng 1","40","mobile_app"