Tildeling af administratorer til flere projekter

Hvis du vil tilføje en ny administrator til dine projekter:

1. Klik på Ressourcer i overskriften
  2. Vælg Administratorer fra rullelisten
  3. Klik på Tilføj Administrator
  4. Angiv brugerens e-mail eller brugernavn i pop op-vinduet
  5. Vælg de projekter du vil tildele den pågældende administrator samt evt. tildeling af adgang til TM’er og Ordlister.
  6. Klik på Tilføj

Avanceret Styringsfunktion (organisationsplaner)

Der er mulighed for at tillade brugeren at oprette projekter på vegne af din konto. Denne person bliver automatisk administrator af alle nyoprettede projekter.

For at aktivere denne funktion, så markér den relevante indstilling i popup-vinduet Tilføj Administrator (redigér rettigheder):