Tildeling af administratorer til flere projekter

Hvis du vil tilføje en ny administrator til dine projekter:

1. Klik på Ressourcer i overskriften
  2. Vælg Administratorer fra rullelisten
  3. Klik på Tilføj Administrator
  4. Angiv brugerens e-mail eller brugernavn i pop op-vinduet
  5. Vælg projekter, du ønsker tildelt den administrator. Du kan valgfrit give adgang til TM’er og Ordlister.
  6. Klik på Tilfæj

Avanceret Styringsfunktion (organisationsplaner)

Der er mulighed for at tillade brugeren at oprette projekter på vegne af din konto. Denne person tildeles automatisk administratorrollen for alle nyoprettede projekter.

For at aktivere denne funktion, så markér den relevante indstilling i popup-vinduet Tilføj Administrator (redigér rettigheder):