Pseudo-download

Download ZIP-fil med pseudooversættelser.

Bemærk: Brug kombinationen af projektidentifikator, brugernavn og kontonøgle for at videregive til dette slutpunkt.

GET https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/pseudo-download?login={username}&account-key={account-key}

Parametre

Navn Parameter Beskrivelse
project-identifier string Projektidentifikator.
login string Dit brugernavn i Crowdin.
account-key string Din konto API-nøgle.

Eksempler

wget https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/pseudo-download?login={username}&account-key={account-key}
<?php
ini_set('auto_detect_line_endings', 1); // allows file support for macintosh
ini_set('default_socket_timeout', 5); // socket timeout, just in case

file_put_contents('pseudo.zip', file_get_contents('https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/pseudo-download?login={username}&account-key={account-key}'));