Crowdin API Java SDK

Et Java-bibliotek for adgang til Crowdin-API. Crowdin leverer RESTful API med XML eller JSON over HTTP vha. GET- eller POST-funktioner. Vha. dette SDK kan du strømline arbejdet med alle Crowdins API-metoder i dit Java-projekt såsom at tilføje og opdatere filer, downloade oversættelser eller integrere lokalisering i din udviklingsproces.

Forudsætninger

• Java JDK 7 eller senere
  • Gradle

Hurtig-start

1. Klon depotet
    git clone https://github.com/crowdin/crowdin-java-sdk.git
  2. Gradvist opdatere projektets afhængigheder
  3. Byg projektet for at få jar fil:
    gradle buildJavaSdkJar
  4. Føj denne fil til dit projekt

Foretage første kald

Når installationen er fuldført, kan du foretage det første kald:

1. Opret variabler til API-nøgle, projektidentifikator, kontonøgle, basis-URL og gem deres indhold. Get yderligere information hvordan man får sin projekt API-nøgle.
    public static final String  BASE_URL = "https://api.crowdin.com/api/";
    public static final String  PROJECT_IDENTIFIER = "din-projektidentifikator";
    public static final String  PROJECT_KEY = "din-projektnøgle";
    public static final String  ACCOUNT_KEY = "din-kontonøgle";
  2. Opret et Akkreditiver-objekt med korrekte indstillinger
    Credentials credentials = new Credentials(BASE_URL, PROJECT_IDENTIFIER, PROJECT_KEY, ACCOUNT_KEY);
  3. Opret et CrowdinApiParametersBuilder objekt og indstillede parametre nødvendige for den valgte metode (se listen over Crowdin API-metoder og deres parametre)
    CrowdinApiParametersBuilder parameters = new CrowdinApiParametersBuilder();
    parameters.json();
  4. Opret et CrowdinApiClient objekt og vælg den nødvendige API-metode
    CrowdinApiClient crwdn = new Crwdn();
    crwdn.getInfo(credentials, parameters);
    til output af svarets entitet:
    System.out.println(crwdn.getInfo(credentials, parameters).getEntity(String.class));
  5. Afvikl koden vha. IDE eller kommandolinjen. Den skulle returnere noget i retning af:
    {
      "languages":[...],
      "files":[...],
      "details":{
        "source_language":{
          "name":"Ukrainian",
          "code":"uk"
        },
        "name":"crowdin2",
        "identifier":"crowdin2",
        "created":"2016-11-09 07:20:33",
        "description":"",
        "join_policy":"private",
        "last_build":"2016-12-07 10:00:27",
        "last_activity":"2016-12-16 08:53:32",
        "participants_count":"1",
        "total_strings_count":"24",
        "total_words_count":"24",
        "duplicate_strings_count":22,
        "duplicate_words_count":22,
        "invite_url":{
          "translator":"https:\/\/crowdin.com\/project\/crowdin2\/invite?d=b555o4i6o6f5h5b3m4c333453",
          "proofreader":"https:\/\/crowdin.com\/project\/crowdin2\/invite?d=755565j6b6f5h5b3m4c3455323"
        }
      }
    }

Behov for hjælp til Crowdin-CLI eller evt. spørgsmål? Kontakt supportteamet.