Kontoprojekter

Hent projektliste.

Forespørgsel

POST https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}&login={username}

Parametre

Navn Parameter Beskriveslse
login obligatorisk string Dit Kontologinnavn.
json valgfri string Må ikke indeholde numerisk værdi. Definerer, at svaret skal være i JSON-format.
jsonp valgfri string Tilbagekaldsfunktionsnavn. Definerer, at svaret bør være i JSONP-formatet.
Variabler
account-key string Konto API-nøgle (profilindstillinger -> fanen "API og SSO").

Svar

Lykkes fremgangsmåden, returneres en XML-struktur som vist nedenfor:
<?xml version=".0" encoding="ISO-8-1"?>
<success>
  <project>
    <name>Mit projekt</name>
    <identifier>my-project</identifier>
    <key>d8e8fca2dc0f896fd7cb4cb0031ba249</key>
  </project>
</success>
Returmeddelelseseksempel, hvis mislykket:
<?xml version=".0" encoding="ISO-8-1"?>
<error>
  <code>12</code>
  <message>Kontonøgle er ugyldig</message>
</error>

Eksempler

curl -F "login={crowdin-login-name}" https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}
<?php
$request_url = 'https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}';

$post_params['login'] = '{crowdin-login-name}';