Kontoprojekter

Please consider that API 2.0 is now the preferred version to be used. The old API will remain fully functional until the end of 2021.

Crowdin API v2
Hent projektliste.

Forespørgsel

POST https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}&login={username}

Parametre

Navn Parameter Beskrivelse
login obligatorisk string Dit Kontologinnavn.
json valgfri string Må ikke indeholde numerisk værdi. Definerer, at svaret skal være i JSON-formatet.
jsonp valgfri string Returkaldsfunktionsnavn. Definerer, at svaret skal være i JSONP-formatet.
Variabler
account-key string Konto API-nøgle (Kontoindstillinger -> API-fane).

Svar

Hvis det lykkes, returnerer denne metode en XML-struktur som vist nedenfor.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<success>
  <project>
    <name>Mit projekt</name>
    <identifier>my-project</identifier>
    <key>d8e8fca2dc0f896fd7cb4cb0031ba249</key>
  </project>
</success>
Returmeddelelseseksempel, hvis mislykket:
<?xml version=".0" encoding="ISO-8-1"?>
<error>
  <code>12</code>
  <message>Kontonøgle er ugyldig</message>
</error>

Eksempler

curl -F "login={crowdin-login-name}" https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}
<?php
$request_url = 'https://api.crowdin.com/api/account/get-projects?account-key={account-key}';

$post_params['login'] = '{crowdin-login-name}';