Eksportere oversættelser

Please consider that API 2.0 is now the preferred version to be used. The old API will remain fully functional until the end of 2021.

Crowdin API v2

Opret ZIP-arkiv med de seneste oversættelser.

Denne metode kan kaldes én gang pr. 30 minutter, såfremt du er ikke benytter et af organisationensabonnementerne. Du kan tjekke, om ZIP-filen med de seneste oversættelser faktisk er oprettet via statusattributten ("built" eller "skipped") returneret i svaret.

Bemærk:Eksport API-kald ignoreres, hvis der ikke er sket ændringer i projektet siden foregående eksport.

Forespørgsel

Bemærk: Brug kombinationen af projektidentifikator, brugernavn og kontonøgle for at videregive til dette slutpunkt.

GET https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?login={username}&account-key={account-key}

Parametre

Navn Parameter Beskrivelse
branch valgfrit string Navnet på relateret versiongren (Versionshåndtering).
async valgfri bool Definerer, om kaldet eksekveres asynkront – 1 eller ej – 0. Standard er 0. Dette betyder, at denne API-metode kan kaldes og få et umiddelbart svar på, om forespørgslen blev accepteret.
json valgfri string Må ikke indeholde numerisk værdi. Definerer, at svaret skal være i JSON-formatet.
jsonp valgfri string Returkaldsfunktionsnavn. Definerer, at svaret skal være i JSONP-formatet.
Variabler
project-identifier string Projektidentifikator.
login string Dit brugernavn i Crowdin.
account-key string Din konto API-nøgle.

Svar

Hvis det lykkes, returnerer denne metode en XML-struktur som vist nedenfor.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<success status="built">
</success>
<?xml version=".0" encoding="ISO-8-1"?>
<success status="skipped">
</success>
Mislykket svar-eksempel:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<error>
  <code>3</code>
  <message>API-nøgle er ugyldig</message>
</error>

Eksempler

curl \
  https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?login={username}&account-key={account-key}
<?php
$request_url = 'https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?login={username}&account-key={account-key}';