Eksportere oversættelser

Opret ZIP-arkiv med de seneste oversættelser.

Denne metode kan kaldes én gang pr. 30 minutter, såfremt du er ikke benytter et af organisationensabonnementerne. Du kan tjekke, om ZIP-filen med de seneste oversættelser faktisk er oprettet via statusattributten ("built" eller "skipped") returneret i svaret.

Bemærk:Eksport API-kald ignoreres, hvis der ikke er sket ændringer i projektet siden foregående eksport.

Forespørgsel

Bemærk: Benyt enten en kombination af projektidentifikator og projektnøgle eller projektidentifikator, brugernavn og kontonøgle til videregivelse til dette endepunkt.

GET https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?key={project-key}
GET https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?login={username}&account-key={account-key}

Parametre

Navn Parameter Beskriveslse
branch valgfrit string Navnet på relateret versiongren (Versionshåndtering).
async valgfri bool Definerer, om kaldet eksekveres asynkront – 1 eller ej – 0. Standard er 0. Dette betyder, at denne API-metode kan kaldes og få et umiddelbart svar på, om forespørgslen blev accepteret.
json valgfri string Må ikke indeholde numerisk værdi. Definerer, at svaret skal være i JSON-formatet.
jsonp valgfri string Returkaldsfunktionsnavn. Definerer, at svaret skal være i JSONP-formatet.
Variabler
project-identifier string Projektidentifikator.
project-key string Projektets API-nøgle. Enten project-key eller en kombination af login og account-key er obligatorisk.
login string Dit brugernavn i Crowdin. Enten project-key eller en kombination af login og account-key er obligatorisk.
account-key string Din konto API-nøgle. Enten project-key eller en kombination af login og account-key er obligatorisk.

Svar

Hvis det lykkes, returnerer denne metode en XML-struktur som vist nedenfor.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<success status="built">
</success>
<?xml version=".0" encoding="ISO-8-1"?>
<success status="skipped">
</success>
Mislykket svar-eksempel:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<error>
  <code>3</code>
  <message>API-nøgle er ugyldig</message>
</error>

Eksempler

curl \
  https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?key={project-key}
<?php
$request_url = 'https://api.crowdin.com/api/project/{project-identifier}/export?key={project-key}';