Avancerede workflows

Alle Crowdin-projekter benytter Standard Workflow, der omfatter trinene Oversættelse ->  Korrekturlæsning -> Færdiggørelse. Funktionen Advanceret Workflows giver mulighed for at sikre den højeste oversættelsekvalitet samt tilpasse oversættelsesprocessen efter dine behov.

En Individuel workflow kan anvendes til hvert enkelte oversættelsesprojekt eller til alle projekter på kontoniveau. Workflow-oprettelsen tillader strenge at passere gennem flere trin  begyndende med et præoversættelsestrin og sluttende med et færdiggørelsestrin, inkl. det foretrukne antal mellemliggende Korrekturlæsningstrin. Korrekturlæsning kan omfatte redigering, intern revision, juridisk godkendelse, QA mv.

Adgang til funktionen Workflows

1. Klik på Ressourcer i overskriften
  2. Vælg Workflows fra gardinlisten Menuen Workflows

Tilføjelse af en Tilpasset Workflow

1. Klik på + for at tilføje din egen workflow Tilføj Workflow
  2. Navngiv din Workflow og klik på Gem Navngivning af Workflow

Tilpasning af Workflow

Du kan vælge præoversættelsestrinnet (valgfrit). Det fungerer sammen med din Oversættelseshukommelse eller Maskinoversættelsesmotorer. Dette trin kører automatisk præoversættelse, når dine filer opdateres i Crowdin (strenge tilføjet eller ændret). For at aktivere præoversættelsen i din workflow, så markér den relevante funktionalitet (Oversættelseshukommelse eller Maskinmotorer). Opsætning af trinnet Præoversættelse

Tilføj korrekturlæsningstrinnene ved at klikke på Tilføj tilpasset trin. Tilføjelse af et tilpasset trin

Navngiv dine korrekturlæsningstrin og klik på knappen Gem for at effektuere ændringer. Visning af tilpassede trin

Tildeling af Workflows

1. Klik i tabellen Workflow til projektRedigér på tværs af det nødvendige projekt Redigering af projektet-workflowene
  2. Vælg den workflow du vil tildele Valg af workflow
  3. I opgavenvinduet findes også opsætning af korrekturlæsningsmapning, der primært benyttes til de projekter, som ændrer workflow. Denne funktionalitet gør det muligt at flytte validering fra trinene i et tidligere workflow til trinene i et nyt workflow.  I nyoprettede projekter uden validering anbefales det at bibeholde opsætningen uændret.

Når alt er opsat, kan du tildele foretrukne roller til dine projektdeltagere. Tildeling af oversætter til projektet